Izbornik
Logo

OSTANIMO U KONTAKTU

PRIDRUŽITE SE VIŠE OD 10.000 ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA KOJI SU DALI e-SUGLASNOST TVRTKI JANSSEN U SREDNJOJ EUROPI!

Baza medicinskih stručnjaka tvrtke Janssen je baza podataka zdravstvenih djelatnika koji žele ostati u kontaktu s tvrtkom Janssen, koji surađuju ili su zainteresirani za suradnju s tvrtkom Janssen. Da biste se prijavili u Janssen bazu medicinskih stručnjaka, potrebno je popuniti ovaj obrazac. Postojeći partneri tvrtke Janssen koji žele promijeniti svoj odabir marketinške komunikacije također su obavezni popuniti obrazac jer tvrtka Janssen mora provjeriti identitet svake osobe i potvrditi da je on/ona zdravstveni djelatnik. Prije nego popunite obrazac, pročitajte našu Odredbu o privatnosti koja se nalazi niže. Na osnovu naših legitimnih interesa, Vaše ćemo osobne podatke koristiti kao smjernicu za našu suradnju s Vama, te ako nam date svoju suglasnost, da bismo Vam mogli pružati informacije u skladu s našom Odredbom o privatnosti. Vaše osobne podatke također možemo koristiti za izradu statističkih podataka. Vaše osobne podatke dijelit ćemo s našim podružnicama, pružateljima usluga i trećim osobama, kao što je opisano u našoj Odredbi o privatnosti. Vaši osobni podaci bit će preneseni u zemlje izvan Vaše zemlje prebivališta, uključujući SAD, koje mogu imati drugačija pravila o zaštiti podataka nego Vaša zemlja.

1. Prikupljanje informacija. Na osnovi naših legitimnih interesa, Vaše ćemo osobne podatke koristiti kao smjernicu za našu suradnju s Vama, te ako nam date svoju suglasnost, da bismo Vam pružili informacije o našim proizvodima i uslugama, medicinske i znanstvene informacije te informacije o lokalnim i/ili međunarodnim medicinskim događanjima na kojima možda želite prisustvovati ili sudjelovati kao govornik. Na osnovi naših legitimnih interesa, Vaše osobne podatke također možemo koristiti za izradu statističkih podataka temeljenih na informacijama u našoj bazi podataka te na anketama, upitnicima o povratnim informacijama kupaca i sličnim oblicima komunikacije. Na osnovi naših legitimnih interesa, da bismo što učinkovitije upravljali našom suradnjom s Vama i pružili Vam informacije prilagođene Vašim interesima, Vaše ćemo osobne podatke koristiti da bismo kreirali Vaš profil. Vaše osobne podatke možemo kombinirati s profesionalnim informacijama koje o Vama primimo iz sljedećih izvora: javno dostupne informacije, društvene mreže te podružnice tvrtke J&J u ovu svrhu. To će nam pomoći da Vam pružimo personalizirano iskustvo i informacije koje su više relevantne Vašim interesima, preferencijama i potrebama. Da bismo identificirali vodeće specijaliste, J&J može kreirati Vaš profil na osnovi naših legitimnih interesa. Uz pomoć takvog profila, možemo procijeniti primjerenu naknadu za Vaše usluge i izračun proimjerene tržišne vrijednosti (engl. fair market value).

2. Otkrivanje informacija. Vaše osobne informacije otkrivamo svojim podružnicama u svrhe opisane u ovoj Obavijesti o privatnosti. Popis naših podružnica dostupan je na http://www.investor.jnj.com/sec.cfm (kliknite na link na Obrazac 10K, Prilog 21, pod „SEC podnesci“). Johnson&Johnson S.E.d.o.o. je strana odgovorna za upravljanje osobnim podacima koji se zajednički koriste. Vaše osobne podatke također možemo otkriti nepovezanim trećim stranama, ali samo pružateljima usluga koje koristimo za podržavanje našeg poslovanja, poput pružatelja tehnoloških i digitalnih/marketinških usluga, a s kojima imamo ugovorni odnos.

3. Vaša prava privatnosti. Imate pravo zatražiti pregled osobnih informacija koje smo o Vama prikupili, kao i pravo zatražiti ispravak, brisanje, blokiranje, prenosivost podataka i ograničenje našeg korištenja takvim informacijama. Možete zatražiti ili povući svoju suglasnost za primanje marketinških obavijesti od nas tako da nam se javite putem: DL-JNJSI-JanssenInfo@ITS.JNJ.com

4. Prekogranični prijenos. Korištenje i otkrivanje osobnih podataka spomenutih u ovoj Obavijesti o privatnosti može uključivati prijenos podataka u jurisdikcije izvan Vaše zemlje prebivališta, uključujući SAD, koje mogu imati drugačija pravila o zaštiti podataka nego Vaša zemlja prebivališta. Uvedene su odgovarajuće ugovorne i druge mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke tijekom prijenosa. Za neke zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora (EGP) Europska komisija je potvrdila da pružaju adekvatnu razinu zaštite podataka prema standardima EGP-a (popis ovih zemalja dostupan je na https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_en). Za prijenose iz EGP-a u zemlje čiju razinu zaštite Europska komisija ne smatra adekvatnom osigurali smo postojanje adekvatnih mjera, uključujući i to da je primatelj obvezan EU standardnim ugovornim klauzulama ili kodeksom ponašanja ili certifikacijom koje odobrava EU, kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke. Možete dobiti primjerak ovih mjera tako da se obratite našem službeniku za zaštitu podataka odgovornom za Vašu zemlju ili regiju, ovisno o primjenjivosti, na: emeaprivacy@its.jnj.com.

5. Čuvanje podataka. Vaše osobne podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno ili dozvoljeno s obzirom na svrhu(e) za koju(e) se koriste. Kriteriji na temelju kojih određujemo razdoblje čuvanja uključuju: (i) trajanje našeg aktualnog odnosa s Vama i pružanja usluga Vama; (ii) postoji li zakonska obveza kojom smo obuhvaćeni; i (iii) je li čuvanje uputno s obzirom na naš pravni položaj (npr. s obzirom na primjenjive zastare, sudske postupke ili regulatorne istrage).

6. Službenik za zaštitu podataka. Ako imate pitanja o našoj praksi privatnosti, uključujući i način na koji određujemo da se možemo osloniti na naše legitimne interese kao pravnu osnovu za obradu Vaših osobnih podataka, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka odgovornom za Vašu zemlju ili regiju, ovisno o primjenjivosti, na emeaprivacy@its.jnj.com.

7. Podnošenje prigovora. Možete podnijeti prigovor nadležnom tijelu za zaštitu podataka u Vašoj zemlji ili regiji. Podaci za kontakt takvih tijela dostupni su na http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

Prijavite svoju adresu elektroničke pošte kako biste dobili:

  • korisne novosti o programima skrbi za bolesnike
  • pristup znanstvenim izvorima i medicinskim informacijama
  • pozive na nacionalna i lokalna događanja
  • online resurse za kontinuirano medicinsko obrazovanje s akreditacijom
  • najnovije vijesti o inovativnim proizvodima koje razvija tvrtka Janssen

Prijavite svoj broj mobitela kako biste dobili:

  • korisne podsjetnike u SMS-u kako ne biste propustili medicinsko događanje koje Vas zanima
  • linkove na znanstvene resurse i medicinske informacije tijekom događanja kojima sudjelujete

CP-215825

JANS-CRO-eOT-002-26/02/2021